ZİLE’DE 23 NİSAN KUTLANDI

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 97. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Zile’de coşku ile kutlandı.
   Zile Hasan Sevinç Kapalı Spor Salonunda yapılan törende Zile Cumhuriyet Orta Okulunun hazırlamış olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına İlçe Kaymakamı Adnan Tezcan, Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Cumhuriyet Başsavcısı Abdüsselam Esen, Garnizon Komutanı Hüseyin Direk, Ak Parti İlçe Başkanı M. Akif Seçkin, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Öcal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Okul idarecileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldı.
   Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra okul öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu 23 Nisan kutlama programı oyun havaları gösterisi, şiir okunması, Müzik eğlence programlarıyla son buldu.